葵廣有好多細鋪賣食物,而我每次一到葵廣都必到呢間!為既就係佢地整既出色牛雜!不得不讚!cp值仲要極高!希望佢地可以keep住,唔好隨便加價啦!11蚊,小碗!(一人份量岩岩好)22蚊,中碗!(好似係)唔記得左大概幾錢喇!不過就係抵食同好好味!食過好多到地方既牛雜,呢間係我食過覺得最好味既,可能係佢地洗得乾淨,而入煮得咁入味,食落口無so味,唔會過咸概過牛味。另外,老闆娘剪既size,岩岩好一口size,放落口唔會整污jo嘴邊。老闆娘自己話我知d醬係都係佢地自己調整,真係估佢唔到既有心機,不過講完又食得出d黃芥辣係比其他鋪頭杰身,同香辣,正以前都試過佢地d冷生腸、豬潤,呢d食過就覺得麻麻,都係果句,牛雜真係好好食,希望佢地可以keep住,唔好隨便加價啦!睇到樓上讚佢個芝士面,下次都試下先
葵廣有好多細鋪賣食物,而我每次一到葵廣都必到呢間!
為既就係佢地整既出色牛雜!不得不讚!cp值仲要極高!
希望佢地可以keep住,唔好隨便加價啦!
11蚊,小碗!(一人份量岩岩好)

TakeAway
  • 牛雜