海港城 coupon又黎喇😆 好多餐廳商戶都有參加今次推廣,但新開嘅pizza maru就最吸引我哋,香港連鎖炸雞同Pizza店都食到悶,韓國過江龍一於一戰😁打開Menu發現原來除咗Pizza仲有好多選擇,我哋得兩個人未必食得晒Regular size Pizza,就揀咗半份炸雞,一個意大利飯同小食蜂蜜蒜泥炸雞 6件 $123有部份炸雞係連骨,皮脆肉嫩,蜂蜜蒜泥質地較杰,掛喺雞皮上好入味,有蒜泥加落蜜糖唔會得個甜字,所以一人三件都冇問題,仲想再食添😁韓燒烤肉波菜意大利飯 $178喺韓國餐廳食西式意大利飯又幾有驚喜,牛小排好滑,波菜汁加埋重手既黑松露醬同飛魚子好鮮味,飯嘅質地啱啱好唔會太淋Maru紫蘇炸魷魚圈 $126每一條魷魚圈厚度均勻,連埋紫蘇葉一齊食落冇咁漏,另外有個酸椰菜又係清新解膩

蜂蜜蒜泥炸雞 6件 $123

韓燒烤肉波菜意大利飯 $178