荃灣好出名既校長燒肉,大埔都已經有分店喇😍😍位置係大埔廣場,星期六晚食,一定要提前訂位,我地食19:15,基本都全場滿座👍我地揀既係全包套餐,星期六$258/位另加一,兩小時任飲任食連刺身、火鍋燒肉等等,全場任吃!大埔分店地方唔算大,但食物款式亦唔少,一排飲品柜,有自家製冷泡茶,又有清酒梅酒,又有熱飲花茶等。甜品有雪糕雪條、涼粉、啫喱等等!款式都唔少,能得利果汁條、椰子雪條都好好食,重有冰菠蘿冰西瓜有即食熟食,又有日式料理,壽司款式亦都唔少!肉類同火鍋配料區都有好多款,人多但都keep到好乾淨,不停有人refill同清潔👍整體人均$300唔洗,嘢食又好多選擇,味道又唔錯,性價比高!
荃灣好出名既校長燒肉,大埔都已經有分店喇😍😍

我地揀既係全包套餐,星期六$258/位另加一,兩小時任飲任食連刺身火鍋燒肉等等,全場任吃!

甜品有雪糕雪條、涼粉、啫喱等等!

有即食熟食,又有日式料理,壽司款式亦都唔少!

Type of Meal
Dinner