2012-06-22 12 views
之前有食過呢間野,都覺得不過不失,所以見佢出團購就支持下點知食完呢次團購,我都忍唔住要申請會員,寫番第一篇食評.團購我買左8張.生日於是同埋朋友一齊黎試.因為預早訂位,去到直接入座.團購係2種餐2選1: 鐵板牛扒 或 鐵板大蝦.鐵板牛扒做得全熟,牛扒韌到切都切到手軟,到大蝦,隻蝦唔知雪左幾耐,熟左之後唔係紅色而係灰黑色的~~經過今次,呢間野咪洗我番單.,
之前有食過呢間野,都覺得不過不失,所以見佢出團購就支持下

點知食完呢次團購,我都忍唔住要申請會員,寫番第一篇食評.

團購我買左8張.生日於是同埋朋友一齊黎試.
因為預早訂位,去到直接入座.
團購係2種餐2選1: 鐵板牛扒 或 鐵板大蝦.

鐵板牛扒做得全熟,牛扒韌到切都切到手軟,

到大蝦,隻蝦唔知雪左幾耐,熟左之後唔係紅色而係灰黑色的~~
經過今次,呢間野咪洗我番單.,
Other Info. : 之前有食過呢間野,都覺得不過不失,所以見佢出團購就支持下 點知食完呢次團購,我都忍唔住要申請會員,寫番第一篇食評. 團購我買左8張.生日於是同埋朋友一齊黎試. 因為預早訂位,去到直接入座. 團購係2種餐2選1: 鐵板牛扒 或 鐵板大蝦. 招呼我地果個個部長就真係呢..............用混帳形容就真係貼切. 8個人去,落ORDER,5牛3蝦.個混帳部長聽完即閃,連幾成熟都唔問下.果陣大家都顧住同我慶祝亦冇留意. 想當然,餐到果陣5塊全熟牛扒切都切到手軟,冇講話食.仲有厲害之處就係連你要咩汁都唔問. 到大蝦,我真係佩服到5體投地.隻蝦唔知雪左幾耐,[b]熟左可以係 灰黑色的~~ 灰黑色的~~ 灰黑色的~~ 灰黑色的~~[/b]咁都可以比客人,好野~~[IMG:1]全程口黑面黑,好似我地係佢殺父仇人咁,坐低左水都冇杯,叫佢又唔應.最後反而係門口個侍應特登從門口過黎拿比我地. 經過今次,呢間野咪洗我番單.,:huffy:
2012-05-24
$88 (Dinner)
Celebration
Birthday