細佬話開左間新野食, 見得閒就全家去食.好彩醒目訂定位, 去到見到好多人等緊位.我地6個人, 3張2人檯排埋, 都算幾闊落.叫野食由母親大人負責, 因為我地幾兄弟係乜都食.串燒油麥菜-----我個人就認為無普通左d, 無乜特別味, 咪普通食菜咁食, 但母親大人就話好好味, 鮮菜味加辣辣地.串燒韮菜-----我好懷疑佢地係點串d韮菜? 不過唔理, 我地全部勁like, 燒到香香地, 辣辣地, 韮菜又唔老易吞, 我地共食左3碟.燒龍脷柳-----錫紙包住燒, 龍脷柳索晒d醬汁, 而且啖啖肉, 唔腥, 好正.燒青口-----腥左d, 而且唔大隻.燒玉子-----本身已經好味, 再燒香左, 全家係爭食. 結果叫左兩客.成餐都算係滿意, 第時母親大人唔煮飯既日子, 又多個選擇.
細佬話開左間新野食, 見得閒就全家去食.
好彩醒目訂定位, 去到見到好多人等緊位.
我地6個人, 3張2人檯排埋, 都算幾闊落.
叫野食由母親大人負責, 因為我地幾兄弟係乜都食.
燒青口-----腥左d, 而且唔大隻.
成餐都算係滿意, 第時母親大人唔煮飯既日子, 又多個選擇.
2014-03-07
$150 (Dinner)