今日繼續喺石門區覓食,去咗一間價錢比較貴嘅西餐廳食,就係I’s corner啦~其實我覺得佢哋嘅嘢係好好食嘅,不過因為份量比較少,男同事多數都食唔飽,同埋價錢偏貴,都大概要百幾蚊先至埋到單,以lunch嚟講係真係幾貴㗎,所以都比較少食。佢之前食過幾次,都係食同一款嘢,就係火焰芝士燒和牛粒意粉,我覺得幾好食,不過唔好聽個名好似咁勁咁,其實佢上到嚟呢,就係一碟肉醬意粉咁嘅樣😂今次老細請食飯,叫貴啲嘅嘢啦!就試咗呢一個墨汁燒帶子意大利飯帶子好明顯係急凍㗎喇,因為中間係未熟同埋凍㗎而意大利飯都好難食,可能我自己鍾意食煮得淋啲啦,佢呢一款呢,就唔係好似risotto,反而似普通米飯有汁咁。我下次都係叫返肉醬意粉

帶子好明顯係急凍㗎喇,因為中間係未熟同埋凍㗎

我下次都係叫返肉醬意粉

2023-02-20