2023-07-06 287 views
今日食Lunch, 叫腸仔蛋, 點之條腸仔入要係冰凍的, 出面係熱, 噤咪同個店員講話腸仔係凍嘅, 佢D 態度差到不得了, 高8度講「噤咪換比你囉!!!」等咗成15分鐘, 都冇比返條腸我, 咪問下佢係咪補比我, 佢就話「同事話你頭先去咗洗手間, 噤條腸就梗係凍咗啦, 有冷氣就吹凍晒啦!!!」 之後我話頭先同你同事講咗話成個腸出面熱, 但係要入面就冰凍, 講講下個員工就直接走開啦。 噤我咪算囉, 唔食都算啦。5分鐘之後,另一個同事又走埋來, 好串噤話「咩事呀」, 原來佢又來串我話我去洗手間搞到條腸凍冰冰, 大佬, 有咩風係可以吹凍條腸的入面凍冰冰, 但外面係暖? 我去洗手間5分鐘, 關事架咩。。。呢間野個個員工都係好食懶飛, 3個員工分別走來串個客, 正常野又唔跟, 唔會再有下次啦。野食都唔好味, 仲要串

野食都唔好味, 仲要串