2012-03-01 14 views
Munch 可以話係一間我幾喜歡既餐廳,大部份食物都係用有機食材,味道亦都唔錯,裝修華麗氣氛浪漫油畫天花加水晶燈完全滿足公主既慾望(如果帶女朋友仔上黎hehe~)。一人班朋友上來聚聚都坐得好舒服又唔會趕客,因為佢地多數做booking 一晚最多做兩轉檯。價錢方面非常合理,一般三百蚊以下一個人。我最鍾意食佢地既意大利飯夠痴口又唔會太濕,煙三文魚西柚紅醋汁沙津味道清新又唔會好似沙律醬咁食肥人同埋蘋果薯餅出面比較少有得食。Munch除左餐廳仲有做Cooking class 二百幾至三百幾一堂,Join member 仲會平少少。不得不停既係Munch本身係做Catering ,佢地既Catering 出名質數好又唔貴,好多大公司都有用佢地~講左咁多好野好似賣廣告咁HAHA~ 其實每間餐廳好唔好食都係睇下岩唔岩你口味,如果你問我Munch有咩唔好,我可以答Pizza就真係一般般。好唔好食你就真係要自己try try ~

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)