姓名: 阿土麵線 地址: 旺角亞皆老街107-111號皆旺商場地下G3A號鋪味道: 1 (味精) 環境: 2 (旺角鬧市 , 環境點會好 ? 係易搵lor.)服務: 4 (唔錯) 衛生: 1 (旺角鬧市,沙塵滾滾點會衛生?)抵食: 1 (細size $12 , 加配料要$3以上 , 好食都話抵食啦 , 成碗野都唔得 , 抵食?)總結: 經常係"仙乜岩"麵線 , but都知唔係正宗,大半年前聽聞呢間野,今日終於有時間一試.地理位置一流,坐正洗衣街&亞皆老街交界.獻出第一次,所以溫柔d叫左個細size+豬大腸,$15.望左幾眼前面d自助辣配料,都覺得o拿眼,更何況我唔吃得辣,so我冇加d辣乜辣物落去.我行左去舞雷宮咁遠一個公園仔吃,唔想一邊吃一邊吸塵o麻.明知係小吃,so我唔expact個賣相如何,但聽見味道讚多過彈,所以有d期待.原來...當我打開個蓋,吃第一口,味道一流?入味?我只係食到叫做"味精"既味道,"味精"的確入味lor.我仲以為自己食緊"味精"餬仔添.豬大腸呢?我食哂d一粒粒既配料,都唔知自己有冇食到.....我只知道食左一半已經覺得好口乾,掉左落垃圾筒,跟手去
姓名: 阿土麵線
地址: 旺角亞皆老街107-111號皆旺商場地下G3A號鋪
味道: 1 (味精)
服務: 4 (唔錯)
衛生: 1 (旺角鬧市,沙塵滾滾點會衛生?)

總結:
獻出第一次,所以溫柔d叫左個細size+豬大腸,$15.
望左幾眼前面d自助辣配料,都覺得o拿眼,
更何況我唔吃得辣,so我冇加d辣乜辣物落去.
我行左去舞雷宮咁遠一個公園仔吃,唔想一邊吃一邊吸塵o麻.
明知係小吃,so我唔expact個賣相如何,
但聽見味道讚多過彈,所以有d期待.原來...
當我打開個蓋,吃第一口,味道一流?入味?
我只知道食左一半已經覺得好口乾,掉左落垃圾筒,跟手去買左支水解渴.
咁既"味精"餬仔都有咁多人讚,可想在而知香港人真係咁鍾意食"味精",
我就真係頂唔順啦.
上唔上得過(是/否)? 否
返啅指數: 1/10
$15 (Tea)