今日到上水打針睇大家食評揀左呢間,環境方面係正常空間感OK,因為我帶住BB車方面好重要,店員服務態度良好,但係提供嘅係熱水有啲奇怪,因為正常日式餐廳應該都係茶多,都係第一次係熱水😂午餐價錢中等,最後揀咗壽喜牛肉鍋,$88本身要求都唔會太高,但係入邊嘅配料仲小過吉野家難啲接受,所以性價比唔高,叫多左2個小食,$48天婦羅魷魚絲得幾條,夾埋都冇10條真係有啲小家,仲要係短嘅;另外再叫咗個日式芝士年糕,同圖片不符細一半之餘,仲要有一舊係凍嘅😅你期望入邊嘅流心係完全無流之餘仲要有啲好似未夠熟甘。咖啡方面係即磨咖啡,但係都係偏向酸嘅豆,咁好唔好飲就因人而異又唔會飲唔落咁樣。以上全部都係真實食評,絕對唔會寫假評語😊供大家參考🫣

以上全部都係真實食評,絕對唔會寫假評語😊供大家參考🫣

壽喜燒牛肉鍋

2023-12-21