2022-05-27 223 views
其實一直都知呢間嘢難食,不過今日見到兩個之前冇試過嘅口味,右手都走去試吓,簡直係嘥晒我啲錢,我都幾肯定覺得全世界所有爆都俾佢好食,唔通呢種就係台灣嘅味道?見到佢寫住黯然銷魂,感覺應該港式,我嘅認知係叉燒同雞蛋,奇怪嘅事出現,叫咗個黯然銷魂三文治,入面食唔到叉燒,只係得一啲好似紅紅地色嘅相,少少肉嘅味道,唔通係叉燒醬?雞蛋薄到爆,仲要收人20幾蚊,錢都係其次,難食先係重點斑斕三文治我覺得中等,正常,算係成間店裏面最正常嘅口味,唔算好出色,唔算好好食,不過亦唔係難食,中間有篇芝士樣子嘅物體,不過完全冇芝士嘅味道。總之呢款唔係好難食,不過呢個價錢,我唔會再買