2019-06-02 193 views
逢假日荃灣都非常多人,於是去左人流比較少既越棧諗住是旦食個晚飯,點知竟然會有咁差既經歷! 之前都去過綠陽坊既分店食過,感覺不錯。點知今次點左個香茅豬扒湯河,一送黎碟豬扒竟然有隻紅色既蜘蛛係到爬!我同朋友即刻叫左個侍應過黎睇。個阿姨馬上揉死左隻蜘蛛,之後話換過碟比我地。過左5分鐘都冇佢就比過碟豬扒,個碟就係換左既,但豬扒有冇換到就不得而知啦。 本身我都諗住算,但係竟然食食下河粉,比我見到咁大隻蟲係碗河到!!!哥下我真係想嘔,我估唔到係越棧,一間荃灣廣場內既餐廳竟然會唔衛生到呢個地步!仲要係接二連三見到食物有昆蟲!我地再次去侍應阿姨過黎,佢話可以換過碗,但我地拒絕左,因為已經唔敢再食! 最後,冇咩落肚之下兩個人要$190。咁既價錢竟然有兩隻蟲,真係多謝曬! 提醒大家千祈唔好去食,腸胃炎就唔好啦,依家我都好驚會肚痛 放心我會打去食環反映此店既惡劣衛生情況!但我以後都唔會再光顧呢間有蟲食店!

提醒大家千祈唔好去食,腸胃炎就唔好啦,依家我都好驚會肚痛

有蟲既河粉