2022-06-12
有日路過 見有間日本野新開張 價錢又平平哋 啲相又幾靚仔 諗住去試試佢啦 😃本身都冇乜期望嘅 諗住睇下會唔會搵到間真性價比高嘅餐廳啦😄其實食之前都有望過下評價 見到有位師兄個comment話賣相8分 味道2分🤔 我就覺得有冇咁誇張呀 睇相都唔差架喎 咁我就去咗試下啦🤭廢話唔多講呀 圖片去證實畀大家睇啦 😪我覺得賣相7分左右啦 但味道就真係不得了喇🤕先講麵豉湯種 難飲過自己用水沖嗰啲即食麵豉湯🤮 算,呢樣嘢我都冇乜期望 🤧凍檸茶亦都唔使講 個味道好假好甜🤮 似大陸勁平即飲果d紙包檸茶 建議大家真係唔好點嘢飲 😪到鰻魚飯喇😑😑😑大家可以見到個蛋已經乾曬 亦冇煙出食落只係乾蛋撈飯🤮個鰻魚望落似幾大喎 點知一夾起 嘩 薄到a4紙咁 雖然68唔係貴 但係真係將貨就價 無鰻魚啖啖肉嘅滿足感😪😪😪同場加映 店主加餸 員工頭髮一條🥳🥳最後嗰句 喺香港唔識做飲食都可以開鋪 亦都真係會有人食嘅 呢個風氣真係好差🤕唯有盡普通市民責任 寫呢個食評 令到大家唔好中伏😷可能會有師兄話口味人人唔同 可能唔啱你食啫😪 但係飲品麵豉湯呢啲根本你有心做 就唔會沖到咁難飲 呢啲係有冇心嘅問題🤔 呢間明顯係想賺錢全部嘢都係將
啲相又幾靚仔 諗住去試試佢啦 😃
大家可以見到個蛋已經乾曬 亦冇煙出
食落只係乾蛋撈飯🤮
同場加映 店主加餸 員工頭髮一條🥳🥳
唯有盡普通市民責任 寫呢個食評 令到大家唔好中伏😷
可能會有師兄話口味人人唔同 可能唔啱你食啫😪 但係飲品麵豉湯呢啲根本你有心做 就唔會沖到咁難飲 呢啲係有冇心嘅問題🤔 呢間明顯係想賺錢全部嘢都係將貨就價 🤔🤥
如果咁多位師兄好耐冇食過伏野嘅話 建議可以過嚟試下 絕對唔會令你失望🤗🤗