2022-09-18 38 views
除咗深水埗之外,最近另外一個常去熱點就係將軍澳啦,因為車位充足易泊車,而且好多海邊餐廳,對住個海食野都幾chill! A Tavola Bar & Grill 位於Montery,歐陸裝修,有戶外位,雖然個門口唔係太起眼,但係入面裝修好靚,好有異國風情,食物都非常有質素!A Tavola House Special 12寸Pizza ,份量勁大,配料超多,除左辣肉腸、青椒、煙肉、蘑菇、火腿,仲有超多超多芝士,個皮非常鬆脆, 好惹味!另外Mussel 大大隻,仲有大蝦做配搭,味道creamy!酒精類超多選擇,但渣左車唯有飲smoothies,我叫嘅Blueberry同mixed berries smoothies ,超級fresh,好晴顯係新鮮生果打出黎!咁就hea 左成個下畫啦,hea 完再去海邊行下,完美嘅一天!