2019-06-10 974 views
剛巧去荃灣工作,經過見到之前賣拉麵既小農夫👨‍🌾,變左任食燒烤,咁當然要試下,價錢方面都好合理,一入去就有位,服務員都好清楚咁講一次價錢比我地聽,之後就出去攞野食,咁其實食物種類唔算太多,但勝在不停加,所以唔會有無既時候,之於飲品方面,反而就無咁多選擇,但勝在有些自製涼茶及清酒任飲,都比較特別,好快我地就攞左好多野食,開始燒咁其實每次都可以插十幾款食物,所以其實一個小時都可以食到好多嘢,椅子旁邊會有將燒幾多分鐘嘅說明書俾我哋參考,又有個計時器係旁邊,所以設備都幾齊全,唯獨是座位有點兒窄,不過同老闆講過,老闆都話現在係試業,如果變受歡迎嘅話就會裝修過,總結來講:食物質素高,非常適合懶人,都會再來
食物

飲品

清酒

,都會再來
2019-05-29
$150 (Dinner)