2019-06-08 389 views
今天放假,過來呢個終於翻新到八、九成嘅商場,多咗好多食店😃 但⋯⋯唔係間間啱我哋😝今晚唔係好肚餓就揀咗呢間拉麵,環境好舒適,店員亦好有禮貌,入到店都好舒服⋯⋯睇睇餐紙,揀咗兩碗正常嘅拉麵,意思係無辣,無其他特別味😁 再加$14蚊一隻糖心蛋,兩份食😋😋黑豚先生到先,賣相好靚呀😃 影完相先記得我有隻糖心蛋,因爲俾啲湯浸沒咗😆😆 通常我都係食咗隻蛋先😌😋 好味!不過個味淡翻少少就更好味😏 整體都好好味,我最鐘意有木耳,湯亦唔錯,又唔算太油,但其中一塊豚好似有少少唔新鮮豬肉味🤨跟住女友個碗都到埋,其實兩碗差唔多咋,係塊肉唔同,呢碗係腩肉,食落好似個幾塊豚腩好味啲😁整體都感覺好好,都會再來㗎😁 加上,做緊食滿二百有得抽獎,我哋仲好好彩中咗金賞(拉麵買一送一),好開心呀😍,所以一定會再來😆

黑豚拉麵

濃豚拉麵

2019-06-03
$107 (Dinner)