2008-08-27
去東涌睇戲, 順便去試吓此餐廳。有專車接送, 車新凈, 舒服, 車到前來電 re-confirm, 準時在東涌地鐵站接客。招呼很好, 識講廣東話, 有好多外國人幫襯, 香港人一家大小都有, 見佢都幾多熟客, 地方細細, 但坐得好舒服, 可坐露天門口位。可叫外賣, 自取或送上門都得, 吃完可送你回東涌地鐵站3人套餐 (每抬有3款醬汁拌吃) :-~ 是日餐湯 (栗米忌廉湯, 我們4人, 佢送多一碗俾我o地, 每人一碗, 好細心)~ 胡椒餅~ 羊肉腸~ 薄餅 (原味)~ 咖喱蝦~ 鑊仔雞 (肉比較o鞋)~ 咖喱粟米蘑菇~ 白飯~ 甜品 (椰果芒果布甸, 好多椰果肉)~ 飲品 (汽水, 凍印度奶茶, 加十元轉了一杯芒果乳酪)另加 :-~ 洋蔥薄餅 (洋蔥切碎均勻夾在薄餅中央煎香,食落好香洋蔥味)~ 香蕉乳酪~ 印度沙律(應該用乳酪汁撈, 好多蔬菜, 睇落好細碟, 食落份量唔少)~ 炸芝士(口感似吃炸豆腐, 有6件 - 1-1/2" x 1-1/2")以上整體都好味道, 唔辣, 我的小女用咖喱汁撈飯, 食到唔停口, 連加一都係HKD360, 非常抵食
可叫外賣, 自取或送上門都得, 吃完可送你回東涌地鐵站
3人套餐 (每抬有3款醬汁拌吃) :-
~ 胡椒餅
~ 羊肉腸
~ 薄餅 (原味)
~ 咖喱蝦
~ 鑊仔雞 (肉比較o鞋)
~ 咖喱粟米蘑菇
~ 白飯
~ 甜品 (椰果芒果布甸, 好多椰果肉)
~ 飲品 (汽水, 凍印度奶茶, 加十元轉了一杯芒果乳酪)
另加 :-
~ 香蕉乳酪