2008-12-30 384 views
早幾日, 我同男友&一大班人去左呢度BBQ. 每位$68任食, 價錢合理. 食物方便, 有人話種類唔夠多, 但佢都唔算少, 普通既丸, 扒佢都會有, 而且味道醃得幾好, 蜜汁雞扒似乎最受我地歡迎. 佢有D細電視, 坐得前既話, 可以一邊睇電視, 一邊燒野食. 我地去果日, 可能因為唔係星期六日, 只係D學生假期, 所以冇咩人, 成個場幾乎我地玩晒. 係就係唔通風, 但又未至於焗, 而且冬天咁凍, 暖暖地都幾好. 服務, 無咩特別啦, 但D人感覺令人幾舒服. 起碼我地行去拎野飲, 佢地本身睇電視, 但見到我地, 都會即刻行入去拎野飲畀我地, 唔使我地叫. 整體來說算是不過不失. 如果有機會同男友兩個人去BBQ, 我應該會提議再黎呢度.

$68 (Dinner)