2014-09-13 1325 views
前日同班中學同學gathering, 大家諗唔到食咩好, 就近近地去左愉景新城入面搵食啦! 見到呢間食上海野嘅鋪頭裝修幾好, 又有d人排隊, 應該唔差得去邊 於是就揀左呢間啦!我地一行9個女仔叫左幾個8樣野+2個甜品, 有肉未炒粉絲, 雞絲粉皮,京醬肉絲配叉子, 等等。不過令我有驚喜嘅都係d甜品!!! 個拔絲香蕉真係好正!!賣相吸引之餘, 味道真係好正, d香蕉被脆卜卜嘅糖包住, 食到中間就有又熱又香嘅香蕉肉, 真係即刻加哂分!! 個高力豆沙都唔錯, 出面食好多都係一係好油, 一係落好多粉整到佢賣相懶靚咁, 不過呢到就唔會, 軟綿綿嘅蛋白加埋好濃味嘅豆沙係夾嘅, 如果佢可以再金黃d就再靚仔d啦!
於是就揀左呢間啦!
高力豆沙
拔絲香蕉
2014-09-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
高力豆沙
拔絲香蕉