2021-02-27
今日同朋友黎到中環想揾間Cafe坐低慢慢食嘢傾計,咁啱見呢間成日喺ig出現又一直幾想試,就黎左啦🙆🏻♀️-我地首先叫左呢度出名嘅Egg Benedict w/ Smoked Salmon ($98),覺得有驚喜!Egg Benedict嘅半熟程度啱啱好,蛋汁再滲哂入塊Toast到口感好正!而且同Smoked Salmon一齊食可以增加返個味道層次,好滿意🥰-然後再叫左個Spaghetti w/ Garlic Creamy Sauce ($128),呢個就正正常常啦,佢嘅汁係好澀好creamy嘅個種,味道淡淡地咁,鍾唔鍾意就見仁見智啦。不過要讚嘅係雞嘅份量好多,而且肉質唔錯!-另外我地都叫左杯latte同chai latte,兩杯都中規中矩,如果淨係想飲野嘅話,Cafe黎講應該唔會係度買😣-整體黎講都唔差嘅!得閒冇嘢做可以黎坐下~
整體黎講都唔差嘅!得閒冇嘢做可以黎坐下~