2007-11-26 431 views
一行16人去咗啟業邨大排檔(冬菇亭) 度食晚飯,一坐低已經整咗兩碟鹹酸菜花生同兩碗韮菜豬紅雞腳比我哋,我哋叫咗勁多餸, 有兩個「羊腩煲」、「蒜蓉西蘭花」、「炸蠔餅」、「炸大腸」、「雜炒」、一條煎魚、一條豆豉蒸魚(呢碟懶映相)、「焗芝士魷魚」, 呢個超正! 係鐵板上架! 啲芝士勁香, 熱辣辣, 底度啲洋蔥又爽又入味! 「炸子雞」, 呢個都好好食, 又係熱辣辣架! 啲皮仲唔會好油, 只係食到好脆!另外仲有煲「金菇肥牛」、「鵝腸」同兩煲「粟米魚肚羹」, 個「粟米魚肚羹」都好好味呀!呢幾個都好好食架! 不過就係因為掛住食, 所以冇映相......另外仲有十幾支汽水、兩支喜力, 埋單$1,000 多啲, 即係平均每人$70.5, 食到咁飽, 都算抵食啦! 啲嘢大部份都幾好食, 只係有啲鹹咗少少咁啦!
一行16人去咗啟業邨大排檔(冬菇亭) 度食晚飯,
一坐低已經整咗兩碟鹹酸菜花生同兩碗韮菜豬紅雞腳比我哋,