(Non-member)
2006-10-26 8 views
一行六個大學生(當中得我一個係港大... ~_~),慕名試返一餐﹗訂檯時留左六件蝦多士同一隻鹽焗雞,去到再order 杏汁豬肺湯、咕嚕肉、菜遠生魚卷、土魷蒸肉餅、例牌糯米飯,最後唔少得杏仁露﹗先上蝦多士同個湯,先講多士,蝦新鮮,麵包唔會炸到油"淋淋",而且非常脆口,差d 想叫多件^.^豬肺湯亦都非常鮮甜,我地一行六人當中有人唔食內臟,不過唔講佢知係豬肺,佢又okay 冇咩抗拒喎~咕嚕肉,唔知係d 汁深色定係炸過龍,冇expect 的橙橙紅紅咁靚。不過用的肉都唔錯,食入口啖啖肉冇渣~菜遠生魚卷,冇咩comment,普通貨色啦。土魷蒸肉餅,本來以為佢會用魷魚乾,不過用鮮魷喎~ 加上應該落左d 肥肉,所以入口口感唔錯﹗加埋d 豉油,男仔應該可以撈兩碗飯~糯米飯,炒得香,而且見到都幾足料(好似有潤腸之類),我就食左兩碗,嘿﹗杏仁露,同菜遠生魚卷一樣,冇咩comment,普通貨色啦。如果想食甜品,可能搵間糖水舖食會開心d~服務方面,加茶都okay 密,而且我地帶左支白酒上去,有冰桶凍住,而且都主動幫我地加酒,都算係咁~ overall 都唔錯... 最少冇咩失望位啦﹗

菜遠生魚卷,冇咩comment,普通貨色啦。

overall 都唔錯... 最少冇咩失望位啦﹗