2007-03-17
夜晚九點放學,同女朋友係太子搵地方坐下傾下計,最後係地面見到個餐牌,就上去試下了。去到門口,聞到好大陣貓味,我驚左一驚,好彩入到去就無了。地方都幾細, 只有八張抬(有四張for4個人的抬& 四張2人抬)。建議多過5個人就唔好上來這裡了。我閒日差唔多十點呢個時候就唔係無咩人。我們睇左menu好耐,其實d野食都唔係好吸引。我揀左煉奶花生醬厚多士,女朋友食牛肉湯天使面...因為叫特式野飲比較貴,所以飲杯檸水算~ 仲叫人俾左貓貓玩具我地。不過果度的5,6隻貓貓,只有一兩隻活躍,最活躍果隻俾格離抬玩緊,我又吸引唔到佢過來...我地就出去玩其他貓。有兩隻在睡,有兩隻好乖咁訓係一間開放的房仔的梳化上俾我影相~都幾開心~而式野食方面,真係沒什特別,女朋友的天使面..我覺得和米粉沒分別...我的厚多士就ok,不過唔夠熱...食完傾下計,聽聽音樂,但貓貓睡了,無得玩了~總括來說,都算是有特色有主題的cafe~滿意~

總括來說,都算是有特色有主題的cafe~滿意~