2007-09-27
舞火龍果日..我book左台..但係都要等一陣..好快就入得啦..我同我朋友緊係開開心心坐係到睇menu啦..跟住就落單啦..o的野食好好味..不過pizza就燶左小小..o的意粉比我想像中好..地方就迫左小小..可能太多人既關係啦.總括黎講..呢間餐廳都算唔錯雖然間餐廳係細,但係點解得一個收銀,一個樓面?我見個waitress每行過一張台就會有人叫佢拎黑椒,加水,落單..跟住仲要出埋菜..我想叫佢幫我加o的水都諗住等佢做完哂d野先叫佢...點知..到我差唔多食完既時候佢都仲做緊..所以我就走左..我見下面有評論話服務態度唔好.但係係咪因為人地真係忙緊先會冇咁多時間招呼大家呢..我見o的員工真係好多野做既時候都仲笑笑口..已經算唔錯架啦..如果係冇咁多人既時候去一定好好多..適合一家大細,同朋友聚餐或者慶祝生日等等..大家有機會就去試下啦!!!