2012-02-09 6 views
D frd 話Island Pacific 的自助餐幾好, 而且還可以一面邊食墅一面睇海景,於是搵左個星期日同老公同仔仔去食,間酒店地方有D遠,去到個陣人唔係好多,但系海景位比人坐曬,有d Disappointed坐定定後就開始食冷盤,長腳crab唔錯,三文魚好新鮮,但係就細舊左d,翡翠鯀就最好食,極力推介. 冷盤後就開始進攻燒物, 其中牛舌最野味, 一d都唔un,但系比較厚,如果薄d會好d熱盤方面,仔仔就最鍾意食魚柳,食左成3碟overall感覺唔錯,野食出得都算快,員工service最值得一讚,個個都好polite同cheerful,咁既價$算唔錯,以後會再去

熱盤方面,仔仔就最鍾意食魚柳,食左成3碟

$270 (Dinner)
  • 牛舌