(Non-member)
2012-08-30 107 views
有朋友生日,一行16人,諗住去市區BBQ,上來SEARCH下D天台BBQ,都有幾間選擇,比較之下,決定左呢間,因為1.佢係全天候任食任飲,因好多燒烤場都只係包人頭一支野飲2.樓下果層有冷氣3.可以唱K佢係4樓都唔算好高,可能新開既關係,地方好乾淨佢原來有2層,上層係天台,FOR BBQ,下層就係類似酒BAR咁,可以嘆下冷氣,唱下K,成班人飲下野,吹下水不過佢地就冇酒賣,可以自己拎上去,或者叫佢地代買食物方面,都係一般BBQ的食物,種類OK多不過就要讚一讚D海鮮,真係好新鮮唔鐘意燒野食既朋友,佢地都有好多款串燒可以食 (需另付),價錢都公道,抵食最正係佢地D麻辣冷盤,好正,好有特式,鐘意食辣既朋友真係要試,香港好少地方有得食D老闆都幾好人,好玩得,服務幾好我地燒完野食之後,就落左下一層飲下酒,唱下K玩到凌晨1點倒就走了都有D驚喜,冇諗過有咁多野食,同埋最緊要有冷氣,就算大熱天時BBQ都唔會好辛苦下次再BBQ,首選都係呢間
都有幾間選擇,比較之下,決定左呢間,因為
1.佢係全天候任食任飲,因好多燒烤場都只係包人頭一支野飲
2.樓下果層有冷氣

3.可以唱K

佢係4樓都唔算好高,可能新開既關係,地方好乾淨
唱下K,成班人飲下野,吹下水
不過佢地就冇酒賣,可以自己拎上去,或者叫佢地代買

食物方面,都係一般BBQ的食物,種類OK多
不過就要讚一讚D海鮮,真係好新鮮
最正係佢地D麻辣冷盤,好正,好有特式,
鐘意食辣既朋友真係要試,
香港好少地方有得食

D老闆都幾好人,好玩得,服務幾好

我地燒完野食之後,就落左下一層飲下酒,唱下K
玩到凌晨1點倒就走了

都有D驚喜,冇諗過有咁多野食,
同埋最緊要有冷氣,就算大熱天時BBQ都唔會好辛苦

下次再BBQ,首選都係呢間
2012-08-18
Celebration