2023-05-21
今次叫咗佢嘅2人set 加咗38升級埋有埋穴子天婦羅嘅 佢set多咗前菜:茶碗蒸 、沙律同片三文魚刺身加埋兩份甜品同兩罐野飲 湯同漬物就叫咩都送埋嘅講咗前菜先 佢嘅沙律幾好食 主要原因係啲醬 同m記Big mac嘅醬一樣 個人係幾鐘意嘅 茶碗蒸幾重高湯味 有少少雞肉喺底 啲肉仲要幾嫩 湯就正常味噌湯 但有少少苦味咁 三文魚刺身都冇咩特別 係正常味道主菜份量就唔多係加咗個穴子先夠 佢原本得每人5舊炸蔬菜加一隻蝦同埋少少魷魚 講真太少 仲有佢有一款係炸西蘭花 都唔知邊個天才諗嘅 兩樣野根本就唔match 舊西蘭花又乾又唔好食 其他炸物都ok 正常水準 最主要講下舊炸穴子 真係好大舊 佢嘅味道似多春魚 但有咗啲春咁 成個set就係佢最好食 叫set一定要跟呢個 另一點要講嘅係 佢嘅天婦羅本身就冇咩味嘅 原本比嘅汁都係冇㗎 係解油膩作用 我哋都係點刺身豉油嚟食甜品我哋揀咗抹茶雪糕 講真係幾好食 佢唔係太甜得唔有少少抹茶嘅苦味 我本來唔食甜野嘅野都覺得好食最後有一點好好笑 因為佢應該請咗個新人嚟做 佢好有熱誠係咁行過嚟咁幫我哋收野執野 但佢有少少心急過頭 有下我碗湯飲咗一半之後想睇下餐牌 差啲比
最後有一點好好笑 因為佢應該請咗個新人嚟做 佢好有熱誠係咁行過嚟咁幫我哋收野執野 但佢有少少心急過頭 有下我碗湯飲咗一半之後想睇下餐牌 差啲比佢收咗碗湯😹 同埋最尾啱啱食飽佢嚟收野 一下收曬全部野 佢有兩張濕紙巾未用都比佢攞咗 呢個位係有啲好笑