2019-01-23 834 views
呢間餐廳一早已經係度,唔知點解,我就係唔係好想試,機緣巧合下踏出左第一步點完餐呆等左15分鐘,只見不斷做網上外賣平台都未到堂食,張張枱都冇野食突然,送上第一碟食物!味道上ok但冇咩特別,係比較大塊。豬脾好入味,都冧既,但係做咩會係辣既餐牌上冇提示喔,少少伏。咖哩多到癲,起碼兩個飯碗甘多好濃稠,牛腩又好冧,有少少驚喜呢個拼盤賣相都唔錯,唔係是是旦旦,豬扒最出色,估唔到似上海炸豬扒甘,微甜,肉質酥軟,外層香脆我開始對呢度食物都幾有信心,豬頸肉都繼續有驚喜個邊幾燶下,似叉燒果種燶邊味,我細個勁鍾意呢種味加上肉質唔會太硬太冧,好味道最後附上餐牌現場侍應做到踢晒腳,又出錯幾次單,所以服務方面冇正評。想食既朋友可以經網上外賣平台落外賣單如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜家就俾個♥️同關注我😬按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️
突然,送上第一碟食物!
味道上ok但冇咩特別,係比較大塊。
法式蒜蓉包

豬脾好入味,都冧既,但係做咩會係辣既
餐牌上冇提示喔,少少伏。
泰式無骨豬脾飯

咖哩多到癲,起碼兩個飯碗甘多
好濃稠,牛腩又好冧,有少少驚喜

泰式黃咖哩牛腩飯

越式小食拼盤

我開始對呢度食物都幾有信心,豬頸肉都繼續有驚喜
個邊幾燶下,似叉燒果種燶邊味,我細個勁鍾意呢種味
加上肉質唔會太硬太冧,好味道

泰式豬頸肉湯河

最後附上餐牌

按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️
2019-01-20
$108 (Dinner)
泰式黃咖哩牛腩飯
越式小食拼盤