2024-03-15 408 views
如果嗰日無其他更好嘅選擇,或者趕時間要買外賣返公司食嘅時候,我間中都會買佢嘅招牌生煎飽,叫做俾個機會大家。好可惜生煎飽嘅質素已經係越來越差,完全無吸引力叫我等登去幫襯。店員嘅態度真係有問題,尤其係女店員(我本身都係女性,所以唔係性別歧視),語氣態度面口真係好似當你係仇人咁。如果賣嘢賣得咁勉強,我建議佢哋不如執笠。回想起以前佢哋食物質素好嘅時候,我都曾經等登由金鐘去灣仔幫襯。今日決定係我最後一次幫襯。今時今日咁嘅食物質素同態度,算啦,勉強無幸福。我都唔想同佢哋物以類聚,連自己都沾到佢哋嘅負能量,影響埋我嘅幸福呀。呢個負評我都諗咗一陣寫唔寫,不過最後決定面對現實,正視問題,唔再能夠發展落去嘅話,又唔覺得可以改善嘅話,不如正式結束呢段消費關係。
2024-03-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$97 (Lunch)