2023-01-19 1298 views
好耐無嚟食,難得經過,又想食Buffet 慶功,點知差到唔會再有下次。20:00 入座,唔提你21:00 Last Order 都算,就當我無問,但已經唔再Refill, 入到去壽司得返幾件,素刺身又無,只係得返熱食,而仲有大部分都係素肉炒菜,毫無特色朋友拎咗個類似咸水角嘅炸物,超難食,咬落去係香口膠味。仲有少少糖水,木瓜雪耳桃膠糖水明顯浸洗桃膠嘅功夫都做唔足,成兜都係桃膠黑色一點點。素翅基本上係食粉茨,同送嚟嘅素鮑魚一樣都係食咸茨,唔知食緊咩。Pizza 直程係燶到苦。收碟只係收咗一次,咁就收咗我$198 仲要加一,仲要唔Refill, 人地有咕嚕肉我地就咩都無,真心唔會再有下次。
朋友拎咗個類似咸水角嘅炸物,超難食,咬落去係香口膠味。
Pizza 直程係燶到苦。
2023-01-15