2021-09-26 133 views
之前比人IG 瘋狂洗板,個個都影到咁靚,我都唔執輸即刻去Book位先!聽講好難Book,其實都真,因為佢哋每日做三個時段,每個時段得三枱客,而好似我咁指定想坐outdoor影相嘅,所以book嘅時間會長啲,我7月頭book,都要9月頭先有位,仲要得平日,可想而知幾受歡迎👏🏻餐廳主要提供輕食,甜品,花茶,如果為咗影相打卡,花茶壺影出黎會靚啲!而我同朋友分別叫咗兩個花茶同兩件Cake。-桂花雪梨茶,淡淡桂花味滲透住雪梨嘅味道,清新濃香-蘋果玫瑰花茶,蘋果清甜,玫瑰花茶氣味芬芳馥郁,香味怡人-檸檬芝士蛋糕,檸檬微酸中和芝士膩口,配上餅底,非常開胃-抹茶蛋糕,抹茶味香濃十足,甜而不膩,好食到停唔到口有興趣可以係IG同店主聯絡,佢哋淨係接受DM聯絡架❤️

-桂花雪梨茶,淡淡桂花味滲透住雪梨嘅味道,清新濃香

-蘋果玫瑰花茶,蘋果清甜,玫瑰花茶氣味芬芳馥郁,香味怡人

-檸檬芝士蛋糕,檸檬微酸中和芝士膩口,配上餅底,非常開胃

-抹茶蛋糕,抹茶味香濃十足,甜而不膩,好食到停唔到口

有興趣可以係IG同店主聯絡,佢哋淨係接受DM聯絡架❤️