2011-10-09 475 views
慶祝朋友生日,知佢鍾意唱K,所以我地book左佐敦Neway嘅lunch K,由12:00唱到2:45仲有埋lunch食,埋單total $120!Lunch menu都幾多選擇, 而且D野食我地都覺得好OK呀! 黑椒乾炒叉燒意粉+凍飲($52,要加一):份量夠多又有鑊氣,味道唔太辣,D麵完整而唔係散斷的,不過如果多D叉燒就更好! 日式咖哩吉列豬扒定食+凍飲($55,要加一):個定食有冷盤熱盤同埋甜點:包括有飯,日式吉列豬扒(碎上,炸漿厚薄適中,豬扒好稔好入味,好脆好香口!略嫌咖哩汁少左D),日式魷魚仔,中華芝麻沙律,紅豆水晶糕X2,真係夠晒飽肚! 凍檸蜜:有4片檸檬,蜜糖適中,夠味唔會太稀!

凍檸蜜:有4片檸檬,蜜糖適中,夠味唔會太稀!

日式咖哩吉列豬扒定食
有鑊氣,味道唔太辣
日式魷魚仔,中華芝麻沙律
豬扒夠多,但就少汁!四方形果隔原來好淺,約裝有2茶匙的咖哩汁而已!
煙煙韌韌,紅豆餡夠多而唔膩!
2011-10-02
$60 (Lunch)
Celebration
Birthday
日式咖哩吉列豬扒定食
有鑊氣,味道唔太辣
日式魷魚仔,中華芝麻沙律
煙煙韌韌,紅豆餡夠多而唔膩!
  • 日式咖哩豬扒定食
  • 黑椒叉燒炒意粉