2021-01-17 3724 views
雖然冇得唱K,不過有間房可以兩個人靜靜地傾吓計都好開心🥳人頭最低消費$120 ,可以坐到6:00都冇人趕我哋走,正!唔使搵地方周圍去👍🏻👍🏻地點亦都非常方便,落巴士行5分鐘就到雖然冇得唱歌,但都可以點歌店員再帶我們入房的時候,也很細心地清潔了點歌的屏幕👍🏻預先已經訂咗位,店員非常貼心,早上又打電話來確認想要窗邊房,還是可以看Netflix的房。今天我選了窗邊的房,上次和朋友來是沒有窗邊房的。窗邊房光線非常充足❤️❤️佈置都好靚打卡都好靚第一次來就吃了Healthy bowl 就如其名非常健康嘅選擇,煎雞扒不是煎的,不過都好嫩口👍🏻好味就講唔上⋯⋯🤪今天吃了溫泉蛋牛肉烏冬鍋,💖店員超級細心,筷子同湯匙沾濕了,主動提出幫我們換另一副👍🏻👍🏻烏冬好彈牙,浸咗好耐先食都冇變淋👍🏻味道偏濃郁朋友吃黑松露蛋黃牛肉飯,只吃了一口,就是名字上的味道🤣冇咩特別咖啡的造型很可愛,有棉花糖的那個是有薑味的我只喝了凍牛奶咖啡,店員非常貼心和我們確認咖啡是不是好喝👍🏻❤️除了房間,出面也有一些位置可以休息和等候
雖然冇得唱歌,但都可以點歌
店員再帶我們入房的時候,也很細心地清潔了點歌的屏幕👍🏻

咖啡的造型很可愛,有棉花糖的那個是有薑味的

除了房間,出面也有一些位置可以休息和等候