2024-04-27
將軍澳中心最近有間餐廳好受歡迎,坐落喺場嘅中間,主打西式菜、fusion菜、甜品❤️體驗舒適,座位亦有特色,🌟🌟🌟🌟🌟推薦比大家。好啱share plate👯♀️炭燒頂級封門牛柳 $246封門柳係極佳位置🐮每次食都有幸福感。Table 既封門柳煎得恰到好處,肉質嫩滑,五成熟剛好。較特別嘅係牛柳帶有炭燒香氣,有少少BBQ 風味。牛肉味濃郁,高質!簡單配海鹽己非常吸引🐂炸薯條 $0每逢星期一至星期四餐廳都有唔同嘅優惠,星期四就係任食炸薯條。😍🍟是日蕃茄餐湯+蒜蓉酸種麵包 +$38餐湯開胃。酸種麵包值得一試👍🏻冬陰功波士頓龍蝦意大利粉 $168有成半邊龍蝦好大隻🦞 蝦肉好爽,一定要食埋個龍蝦鉗,海鮮味重!結合左泰式同意大利嘅 fusion,冬陰功湯底當中既酸同辣完全激發出龍蝦既鮮味。而意粉吸收左冬陰功獨特既味度同埋龍蝦既鮮,提升食物層次。西京燒挪威三文魚扒 $138精緻菜式✨三文魚扒經過西京燒烹調方法,表面金黃酥脆,內裡鮮嫩多汁,三文魚都竟然能做出入口即溶嘅感覺!好佩服廚師嘅心機🥰 下面仲配了三色米,非常健康有營養價值👀三色醬雞翼 $68好滋味嘅小食,雞翼好酥脆,炸得啱啱好。疊得好高,好似一座
炭燒頂級封門牛柳 $246
炸薯條 $0
是日蕃茄餐湯+蒜蓉酸種麵包 +$38
餐湯開胃。酸種麵包值得一試👍🏻
冬陰功波士頓龍蝦意大利粉 $168
西京燒挪威三文魚扒 $138
三色醬雞翼 $68
好滋味嘅小食,雞翼好酥脆,炸得啱啱好。疊得好高,好似一座雞翼山咁😂 仲有三種滋味醬,分別係蛋黃醬,黑松露醬,千島醬!朋友食得好滋味,好啱分享!
熊啤啤冰檸檬茶 $50
Cafe 招牌飲品🐻 有一隻好可愛嘅熊熊,另外有一樽獨立嘅檸檬茶,比客人倒入去,黎個bear shower 🚿 其實呢一款菜式,能夠增加客人同餐廳嘅互動,令到我哋嗰日都專注享受食物。live in the moment 🥰
胚芽芒果沙冰 $42
新鮮成熟嘅芒果沙冰搭配上香滑奶蓋,好refreshing,芒果風味好濃郁,胚芽更增添了沙冰嘅層次。🥭
今日喺table真係渡過咗非常美妙嘅一晚,喺商場中央嘅環境,有個小樂園俾大家暫時忘記繁囂,享受食物。最鍾意座位設計好有特色,有一番儀式感。🥰