2022-11-30 45 views
▫️自從北角匯開左後間唔中都會去行下💁🏻‍♀️ 發現地庫原來都有好多野食😯 行完一田可以即刻去醫下個肚仔🤰🏻 天氣涼涼地,整返碗拉麵就岩晒啦🥰🍜 鳴虎 - 日本魚乾豬骨湯拉麵 $88▫️湯底由4種鮮魚加入豬骨湯熬製而成🐟 飲落鮮甜,聞落仲好香🤩 拉麵配上兩大條火炙叉燒,肥瘦均勻唔會太肥膩🐖 輕輕燒過脂肪位更加香🔥 拉麵係我鐘意食既白色幼身拉麵,麵質彈牙好掛湯🍜 仲配上溏心蛋🥚 一咬蛋汁就流出黎超正🤤🌶 赤虎 - 特濃辛口拉麵 $98▫️配料一樣只係湯底唔同😛 特濃辛口辣辣地幾惹味🔥🍗 芝麻雞翼 $48▫️炸得外皮脆卜卜,灑上芝麻好香口🤤 雞翼肉質嫰滑好juicy💦 3隻真係唔夠分呀😤🥬 胡麻菠菜 $38▫️菠菜煮得好淋,配胡麻醬好夾😋 感覺好fresh😌🫧 波子汽水 $18▫️好耐無飲波子汽水喇🥳 食完拉麵飲汽水🥤 gur一gur即刻爽晒😎

🍜 鳴虎 - 日本魚乾豬骨湯拉麵 $88

🌶 赤虎 - 特濃辛口拉麵 $98
▫️配料一樣只係湯底唔同😛 特濃辛口辣辣地幾惹味🔥

🍗 芝麻雞翼 $48

🥬 胡麻菠菜 $38
▫️菠菜煮得好淋,配胡麻醬好夾😋 感覺好fresh😌

🫧 波子汽水 $18