2021-07-15
同男朋友行開南豐紗廠果一邊,食紗廠嘅餐廳食得太多次,決定喺紗廠附近睇吓仲有冇啲乜嘢好食!🥳🥳🥳我搵吓就喺一間商廈搵到一間細細間嘅Cafe仔,就諗住試吓!😅👻👻呢間Cafe仔細細間,但係餐牌都有幾多嘢食!我都睇落都幾好坐幾有feel🥰🥰因為係食晏嘅關係,我同男朋友一人叫咗一個主食再一人叫一杯咖啡!Dirty同flat white dirty有水準,唔係出面普通凍嘅鮮奶同熱嘅咖啡溝埋一齊,我飲嘅時候都仲可以分開到兩個層次!👍🏻👍🏻😋flat white 水準正常發揮!呢個鰻魚煎蛋飯好有驚喜!❤️❤️估唔到一間細細間嘅Cafe都可以做出咁有水準嘅鰻魚蛋飯,首先份量好足夠,其次鰻魚真係成條上!仲有好多醬汁同埋紫菜喺面🥰🥰🥰🥰做午餐真係夠晒飽!呢個all day breakfast唔止外表討好,佢嗰兩塊煎雞扒煎到啱啱好😋😋😋😋唔會好乾,加埋sour dough麵包,好滿足🥳🥳🥳
Dirty同flat white dirty有水準,唔係出面普通凍嘅鮮奶同熱嘅咖啡溝埋一齊,我飲嘅時候都仲可以分開到兩個層次!👍🏻👍🏻😋flat white 水準正常發揮! 呢個鰻魚煎蛋飯好有驚喜!❤️❤️估唔到一間細細間嘅Cafe都可以做出咁有水準嘅鰻魚蛋飯,首先份量好足夠,其次鰻魚真係成條上!仲有好多醬汁同埋紫菜喺面🥰🥰🥰🥰做午餐真係夠晒飽!