2023-04-12 106 views
復活連假街上面都人頭湧湧,如果想搵間靜靜地環境優美嘅Cafe就岩曬啦餐廳有分室外室內用餐區,仲係寵物友善,有養寵物嘅你可以帶埋寵物一齊黎chill下煙三文魚牛油果醬班尼德克蛋 $128 (4/5⭐️)打卡之選😍包底烘過特別脆,再加上點食都好正既煙三文魚口感十足👍🏽秘製醬汁有洋蔥同埋其他香料,十分香口。但係如果唔中意食生洋蔥嘅朋友就注意啦。最後再加上流心Benedict egg,成個食落去十分有層次香料雞肉蕃茄醬汁長通粉 $88 (5/5⭐️)蕃茄汁食落去十分意大利拿玻里既感覺,酸甜十分開胃,蕃茄汁嘅黏稠適中,既能掛上長通粉,又唔會覺得好漏。啖啖長通粉落落去都會食到滿滿嘅蕃茄香😍😍京都焙茶鮮奶 $48 (4/5⭐️)焙茶x鮮奶就係完美配搭,再配上精緻拉花不過po主比較重口味,若果焙茶味可以再濃啲就更加好

煙三文魚牛油果醬班尼德克蛋 $128 (4/5⭐️)

香料雞肉蕃茄醬汁長通粉 $88 (5/5⭐️)

京都焙茶鮮奶 $48 (4/5⭐️)
焙茶x鮮奶就係完美配搭,再配上精緻拉花
不過po主比較重口味,若果焙茶味可以再濃啲就更加好