2020-10-10 412 views
無肉不歡同勁鍾意食海鮮嘅我地,今次就黎到Nomad一嚐佢個招牌波士頓龍蝦安格斯漢堡🤤簡直一次過滿足曬我地兩個願望🤩‼依個係限定Offer黎㗎,因為好受大家歡迎所以特登延長供應到10月31號!鍾意食牛同龍蝦嘅你地就記得把握機會,快啲去試下啦🤤‼️依個Burger不得不說真係「好好味」!唔係誇大呀,佢個安格斯好Juicy,一啲都唔乾,配埋佢個黑松露蛋黃醬,令成個感覺再昇華😋佢個龍蝦都大大隻、啖啖肉,食完一個已經飽到飛起!我地都叫左個黑松露蛋黃醬薯條🍟佢係粗薯條黎,唔會太淋,調味幾好又大份。但係因為佢都用左啲比較高級嘅食材,所以價錢就高啲啲,大家自己衡量一下啦😌💡溫馨提示:1. 佢地只係收Cash咋,所以大家記得㩒定錢或者到時去街尾轉彎果度間7仔裡面有HSBC ATM☺️2. 佢地不設堂食㗎,所以大家要諗好去邊度開餐呀🍔3. 佢地冇提供到餐具,所以如果食嘅記得要消毒好對手先或者自備餐具啦🍴

💡溫馨提示:
2. 佢地不設堂食㗎,所以大家要諗好去邊度開餐呀🍔