2019-12-03 46 views
呢間lunch 就食得多,晚餐就第一次食,今次試左佢哋既招聘牛扒之一,美國安格斯肉眼扒,5成熟,同美式雜扒餐😋牛扒有分鐵板上或者碟上,識得㨂梗係叫鐵板~熱辣辣上菜加上即淋既黑椒汁,真係恰到好處呢塊安格斯肉眼扒既脂肪好香,好鐘意食細細塊連住既果個部分,軟腍得黎又充滿安格斯牛既味道,成塊牛扒口感唔錯,有薯菜,配埋餐湯同餐包,仲有餐飲。真係好飽好滿足🤤🤤 另外雜扒餐方面都幾有驚喜~好鍾意塊豬扒,好厚,肉質又夠爽口,唔會好難咬,好鞋咁,仲有火腿、腸仔、牛扒,雞翼咁,真係好大份!食肉獸至愛😍見佢地推廣緊個新品 金蘋果汁,功效又好似好好咁,所以加左15$換左枝黎試下,個人覺得幾好似,酸酸甜甜咁,如果飲得健康咁又唔驅呀~

牛扒有分鐵板上或者碟上,識得㨂梗係叫鐵板~
熱辣辣上菜

加上即淋既黑椒汁,真係恰到好處

安格斯肉眼扒

美式雜扒餐

金蘋果汁

2019-12-03
$150 (Dinner)
安格斯肉眼扒
美式雜扒餐