2023-04-05 202 views
係啟德新住宅區近期都開左好多鋪頭,包括好多新cafe,今次去試依間係人氣打卡咖啡店,因為老闆係Mirror既呀Jer早前聽聞要排好耐,今次星期日早上11:50左右去到,都可以食到開門第一轉坐到regular table,如果想坐近樹裝飾既朋友就要再早少少啦卡邦尼意粉($148)佢有一塊塊既意大利火腿,加埋煙肉粒,同平時食開既卡邦尼意粉唔同,唔會好creamy,感覺好似得芝士無忌廉,亦都唔油膩👍🏻👍🏻👍🏻法式焦糖烤吐司配雪糕($88)👍🏻👍🏻👍🏻烤多士好脆,亦都唔會太甜太漏,醬都唔需要太多,少少蜜糖加雪糕已經好足夠仙人掌($68)好有心思既甜品創作,係一個朱古力脆脆撻,入面有榛子朱古力慕絲同焦糖醬,係超級甜,所以唔中意太甜既朋友就要留意

卡邦尼意粉($148)

法式焦糖烤吐司配雪糕($88)👍🏻👍🏻👍🏻

仙人掌($68)
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$240 (Lunch)