2022-07-19 74 views
人生第一次去啟德站🤣今日同朋友去嗰頭既一間食burger 既餐廳食lunch~ 呢間唔係普通既burger shop,特別之處係餐廳有提供生酮餐單,啱晒我呢啲怕肥又為食既女仔😆😆餐廳既裝修簡約得黎帶點工業風,都幾特別😆- 水牛城雞肉漢堡🍔 💰$78個burger 都幾巨型😍水牛城醬汁甜酸辣味完美結合,帶有獨特煙燻香氣☺️雞肉好juicy ,唔會鞋😋個包烘得好香脆,充滿牛油香🤤+💰$33 轉套餐: 一口芝士🧀 & 可樂Zero個一口芝士好正😍😍😍外層炸得香脆,入面係香濃幼滑既cream cheese😋😋 正!- 炸洋蔥圈🧅 💰$48脆卜卜 好好食呀😆- 生酮雙重朱古力蛋糕卷 💰$42冇諗過連甜品都可以生酮😆😆蛋糕濕潤 軟熟,中間係香濃既朱古力忌廉😍😍好味得黎甜度適中👍🏻就算食晒都唔會有罪惡感🤤- 蜜糖香蕉雲呢拿奶昔🍌 💰$48香蕉味好重,而且可以食到粒粒香蕉蓉😍雲呢拿好香濃,好有飽足感!☺️環境寧靜舒適,而且都幾掋食,不設加一服務費!係值得回頭既小店!😋

餐廳既裝修簡約得黎帶點工業風,都幾特別😆

- 水牛城雞肉漢堡🍔 💰$78
個burger 都幾巨型😍
水牛城醬汁甜酸辣味完美結合,帶有獨特煙燻香氣☺️
雞肉好juicy ,唔會鞋😋
個包烘得好香脆,充滿牛油香🤤

+💰$33 轉套餐: 一口芝士🧀 & 可樂Zero
個一口芝士好正😍😍😍

- 炸洋蔥圈🧅 💰$48
脆卜卜 好好食呀😆

- 生酮雙重朱古力蛋糕卷 💰$42
冇諗過連甜品都可以生酮😆😆
就算食晒都唔會有罪惡感🤤

- 蜜糖香蕉雲呢拿奶昔🍌 💰$48
香蕉味好重,而且可以食到粒粒香蕉蓉😍
雲呢拿好香濃,好有飽足感!☺️

$150 (Lunch)