2024-12-09 428 views
今日同朋友行airside,就順便睇下有咩好食嘅餐廳,就俾我哋發現咗一間食健康餐嘅餐廳。呢一間係airside 8樓嘅house cafe係正gym room隔離,但係唔一定要做gym先食得嘅呢度主要係賣營養健康嘅食物,仲有新鮮果汁。同朋友就叫咗個煙三文魚三文治同埋三文魚湯飯可持續三文魚湯飯-$68呢度用嘅係可持續三文魚,顧及同尊重環境下捕嘅魚,支持環保保護海洋,食得安心又放心。而且用嘅係十穀飯,有咬口又健康,同埋個湯鹹鹹哋有少少鮮味,配合得好好煙三文魚三文治-$98三文治用嘅係全麥酸麵包,有煙三文魚,蕃茄,生菜同牛油果,每一啖都口感豐富,餡料好足,每一啖都食到料,好有飽腹感食完飯飲返杯咖啡,十分滿足隔離就係做gym嘅地方,食完過去做gym或者做完gym食下輕食都好方便

可持續三文魚湯飯-$68

煙三文魚三文治-$98
三文治用嘅係全麥酸麵包,有煙三文魚,蕃茄,生菜同牛油果,

每一啖都口感豐富,餡料好足,每一啖都食到料,好有飽腹感

食完飯飲返杯咖啡,十分滿足