2021-07-29
Pizza Express向來pizza都好出色,最近有新Menu,就係最平$178就已經有個高質嘅Pizza再加一杯1664啤酒。夏天食呢個餐特別透心涼!個套餐都算幾抵,而家我哋叫咗個軟心芝士薄餅, 外脆內軟,蕃茄好香口,上面嘅芝士呈半流心嘅狀態,好香奶味同埋芝士味,非常開胃,加埋啲橄欖上去又有另一番嘅風味!杯500mL嘅1664啤酒簡直大滿足,非常chill嘅感覺!我哋仲叫咗沙甸魚配埋香草薄餅,沙甸魚熱辣辣,好肥美多汁,鹹味啱啱好,同香草薄餅一齊食特別滋味。呢度甜品嘅選擇都幾多,我哋叫咗個焗麵包球配朱古力榛子醬。麵包球熱辣辣,帶有少少嘅脆口,朱古力榛子醬好香濃,份量好多。另外一個甜品就係朱古力心太軟,一切非常之流心,士多啤梨汁都唔錯,上面雲呢拿雪糕都好好味,同朱古力非常之夾。呢間連鎖店唔可以話無論係食意粉,pizza定係甜品都好抵食,我都見到有好多唔同種類嘅飲品,下次一定會再嚟試吓。