2017-06-09 326 views
俾佢地個生日surprise吸引上去,同個staff夾定左喺玩郎人時當朋友合埋眼就攞個生日蛋糕出黎,d staff一放低蛋糕就放左d shot glass喺檯面跟住就攞個 shaker 出黎, 喺正我地面前倒!好正!真係會一路倒一路變色,仲要味道杯杯唔同!(中間o個幾杯比較好飲)嘢食方面,我試左個韓式卡邦尼,普通卡邦尼就食得多,里個第一次見,估唔到辣得黎酸酸辣辣,好開胃! 如果大食d 嘅朋友,可以考慮加塊炸雞排,好脆好大塊,$20 only,抵過叫小食!嘢飲就試左杯桂花soda茶,好有桂花味又解渴!加埋10% service charge 平均$100一個人嘅價錢,有比較少見嘅 boardgame 玩,又任坐,其實都算幾抵!

嘢飲就試左杯桂花soda茶,好有桂花味又解渴!