2024-08-12
星街隱世嘅西餐廳!環境好靚,之前仲做過電話劇取景地,特別啱慶生、慶祝紀念日。🍽️Staff Picks Four-course Dégustation Experience🌟Cuttlefish Noodles墨魚肉削成麵條嘅形狀,有咬口而且越咬越鮮甜。撈埋叻沙汁、青檸泡泡、三文魚子、大澳蝦乾碎,口味有層次亦感覺好清爽,特別適合夏天食。🌟The "Tartare"採用咗日本A4和牛,口感好嫩,完全冇渣。四川麻辣醬簡直係畫龍點睛。🌟French Quail鵪鶉胸同埋鵪鶉髀嘅兩食~慢煮嘅鵪鶉胸肉質細嫩柔軟。但我更愛炸得香脆多汁嘅鵪鶉髀。🌟Butternut Squash慢煮嘅南瓜味道香甜,加上泡菜醋汁更香更惹味。🌟Dessert du Jour是日甜品係白朱古力慕絲,本身甜度唔高,再加上微酸嘅芒果肉出奇地清新。🌟Fresh Seasonal Fruits
🌟Cuttlefish Noodles
🌟The "Tartare"
🌟French Quail
🌟Butternut Squash
慢煮嘅南瓜味道香甜,加上泡菜醋汁更香更惹味。
🌟Dessert du Jour
🌟Fresh Seasonal Fruits