2017-08-29 399 views
里排要搵地方搞ice breaking 迎新活動好頭痛,喺openrice 搵到里間就打去試試。最重要係睇中里間cafe比較細,18人已經可以包場,可以自己霸晒成間cafe自私玩!包場價錢都reasonable,包場 $158/person only,食物不過不失,有沙律有麥樂雞炸蟹拑炸薯條雞翼嗰d跟2款意粉, d staff都幾細心,驚炸嘢凍左唔好食,所以分開一籃籃上,另外豉油雞翼幾入味,韓式卡邦尼意粉辣得黎好野味,份量好夠食。嘢飲一人包一杯$52嘢飲,我地大部分都加$16 upgrade做cocktail, 我地女仔多,都比較鍾意甜酒,所以覺得佢地大部分cocktail果味重好易入口。(留意果味重唔重酒味,唔等於無酒精,所以唔好飲太快!)個人推介 Alligator, 酸酸橙汁帶dd 甜甜Melon 味;Nothing都好正,coconut 同 pineapple and melon 係絕配!最正係FREE 嗰2 set rainbow shot (值$200/set 9杯), 好靚靚,影group photo 一流!另外時間都比較長,可以由5點包到12點!