2022-10-08 99 views
又食串燒喇!😋一入到去,侍應就安排大大張直角梳化位俾我地兩個人,心諗幾正喎,兩個人坐緊6~8人位,夠晒寬敞舒服。不過坐低後睇清楚個場,原來全場就只有4個大直角梳化,好彩今晚人唔多,如果唔係我地就要轉場啦。但坐多一陣,就聽到有人唱K,原來Bar嘅設計係圍邊設置多個獨立房間,坐位其實唔只眼見嘅4張直角梳化。呢個場嘅設計都幾好,如果多幾個人,就可以自己一班friends包房唱K,唔錯!掃QR code落單,夠晒簡單方便,食物種類都唔算少,望落價錢,以尖沙咀區嚟講,絕對合理可接受,搞到有好多嘢都想食,可惜胃得兩個,忍忍手之下都叫左6, 7樣嘢食😅。喺落單期間,發覺原來呢度仲有BBQ自助餐,諗吓都覺得正,室內、涼住冷氣燒嘢食?! 今日唔玩BBQ住,都係叫嘢食先🥩黑椒牛排 ($78) 呢個一定唔可以唔叫,尤其係如果鍾意食牛扒嘅。牛扒燒得好靚,5~7成熟,牛扒外面有燒烤格格紋,內裡肉嫩粉紅,入口軟腍。🍗雞腿肉3串 ($68) 燒汁味甜甜地,雞肉幾滑。🍆重慶燒茄子 ($68) 完全係渝菜嘅麻辣重口味,喜歡食辣嘅應該都會喜歡這個。題外話,落單點食物時,除了揀食物之外,仲可以揀味道、辣度、醬汁,唔係千篇一
又食串燒喇!😋

今日唔玩BBQ住,都係叫嘢食先
黑椒牛扒

🍗雞腿肉3串 ($68) 燒汁味甜甜地,雞肉幾滑。
雞腿肉

🍆重慶燒茄子 ($68) 完全係渝菜嘅麻辣重口味,喜歡食辣嘅應該都會喜歡這個。題外話,落單點食物時,除了揀食物之外,仲可以揀味道、辣度、醬汁,唔係千篇一律得一款味道。
重慶燒茄子

🔸️燒秋葵($38) 新鮮,燒完無左果種滑潺潺嘅感覺。
燒秋葵

🔸️麻辣蓮藕($48) 呢個好辣、好香,勁惹味;蓮藕又爽口,連伴菜嘅花生都好脆好好食。
麻辣蓮藕

🧈牛油蒜蓉娃娃菜($68)娃娃菜切了丁方小片,方便易食,入晒味。
牛油蒜蓉娃娃菜

🦑避風塘魷魚鬚($98) 夠晒亁身,好多炸蒜、指天椒,香口、味濃。
避風塘魷魚鬚

🍸🍍Pineapple($58) 雖然唔似係鮮榨菠蘿汁,但唔會死甜,微酸,易入口
🍸🍋Lime Soda ($58)解喝、解辣之選。
Lime Soda, Pineapple

🛋喺度真係坐得好舒服,食吓嘢、傾吓計,唔覺唔覺原來已經坐左3,4個鐘,約定下次搵多幾個朋友上嚟包房玩先。

2022-10-06
Type of Meal