2023-05-14 34 views
餐廳樓底幾高,入到去感覺都高雅,地方大,坐得好舒服👍🏻職員非常有禮貌,對客人照顧周到,嚟呢度慶祝周年或者生日絕對得體🤩🤩而家做緊優惠,全日正價食品及套餐都有75折,抵食呀!4 Course Dinner Set ⏩前菜,蟹肉露荀沙律配柚子汁搬盤精繳,係一道清爽嘅沙律,啖啖蟹肉配爽脆露荀👍🏻⏩餐湯,蘑菇湯夠香濃同creamy,熱辣辣暖下胃~⏩主菜,澳洲M2肉眼扒配紅酒汁我叫咗5成熟,熟度剛剛好,有肉汁唔會乾爭爭,有肉香肉質軟淋🤩⏩甜品,椰子雪糕賣相又係好靚,打卡able,味道正常~⏩燒烤醬美國豬肋骨配薯條豬肋骨好大條,焗到好淋好入味,有油脂香,肉質一啲都唔柴,好味😋薯條炸到好香脆👍🏻⏩甜品,Tiramisu 手指餅浸晒好香嘅酒味,食落creamy,係略嫌細杯😜⏩飲品,十分推介呢度嘅飲品,我哋揀咗2杯都係cocktail🥰Wizard  of  Oz 因為有青瓜,所以味道相對清新,加埋接骨木同菠蘿嘅香甜,飲落非常可口~Summer Romance 聽個名都覺得好有夏日風情😂用冧酒同malibu 調製而成,甜甜地易入口👌🏻
餐廳樓底幾高,入到去感覺都高雅,地方大,坐得好舒服👍🏻

4 Course Dinner Set
⏩前菜,蟹肉露荀沙律配柚子汁
搬盤精繳,係一道清爽嘅沙律,啖啖蟹肉配爽脆露荀👍🏻
蟹肉露荀沙律配柚子汁

⏩餐湯,蘑菇湯
夠香濃同creamy,熱辣辣暖下胃~

⏩主菜,澳洲M2肉眼扒配紅酒汁
澳洲M2肉眼扒配紅酒汁
澳洲M2肉眼扒配紅酒汁

甜品,椰子雪糕
賣相又係好靚,打卡able,味道正常~

⏩燒烤醬美國豬肋骨配薯條
燒烤醬美國豬肋骨配薯條

甜品,Tiramisu
手指餅浸晒好香嘅酒味,食落creamy,係略嫌細杯😜
Tiramisu

Wizard  of  Oz