2021-09-19 364 views
每款其實味道都差唔多,都係咁油。佢一上碟果陣我心諗唔喺呀嗎,因為係肉眼可見嘅啲油多到可以滴出來,一食落去直情全部都係油味,咩肉已經食唔出味噌湯都係沖劑所以就中規中矩。最好食就係個黑豆茶,不過如果要堅持要食曬成個飯就起碼要飲10杯茶到去解滯。服務就唔多掂,唔係樓面問題,落單埋單無乜嘢。但係廚房後場因為懶係半開放式,所以同啲食客位好緊同埋無一場之格。問題係個廚房連續20分鐘都傳黎刀煲盎撐碰撞既碗碟聲,我個臺唔係最近廚房但係都就黎失聰咁滯,同朋友講嘢都要好大聲先聽到。食道依度先唸:唔怪使得平日dinner無咩人,即刻walk in都得,因為真係唔計啲嘢難食,比錢買個位坐都唔值!
每款其實味道都差唔多,都係咁油。

味噌湯都係沖劑所以就中規中矩。

天當
江户前天當