2021-03-24 573 views
住大埔嘅都知大埔都有好多唔同種類嘅雞煲🍲,呢間係每次經過都見到好多人排隊,於是小編就走去試一試啦,店內既位置好寬敞,所以就算等位都唔會等太耐,而且嘢食都好快到,呢間好貼心仲會附上圍裙🧥, 唔驚整污糟件衫,而且店內環境比較暗,俾人好舒服而且又可以同朋友暢飲一杯嘅地方,講返嘢食先,香港人一定會鍾意食一啲又滑又嫩口嘅雞🐔,揀呢間實冇死,佢哋嘅雞好少會斬到有碎骨,而且啲醬汁甜甜地,又唔會太辣,本身諗住叫半份雞一份魚,以為點都食唔曬啦,點知兩盆清光,睇到烤魚嘅汁以為好辣?其實只係掩眼法😏小編唔係好食得辣都覺得可以再辣啲,仲有豬紅食添呀,但只係得大概5塊,小編本身自己係抗拒食生蠔因為覺得佢嘅味道有啲奇怪,但係呢間嘅生蠔好鮮甜而且好多汁🤩,出奇地食完一隻好想再食第二隻